Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 2.3.2021

Ilmoittautuminen tapahtuu partiorekisteri Kuksassa eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleireille ilmoittautuminen ohjeistetaan keväällä erikseen. Leiri laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa- jäsenrekisterissä.

Leiri-ilmoittautumisen voi tehdä kolmelle ajalle:

Koko leiriksi 21.7.–28.7.2021 (pääsääntöisesti tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset).
Hinta 31.3. saakka 195 €
Hinta 1.4. alkaen 205 €

Seikkailjoiden leiriajaksi 21.7.–25.7.2021.
Hinta 31.3. saakka 145 €
Hinta 1.4. alkaen 155 €

Sudenpentujen leiriajaksi 22.7.–25.7.2021.
Hinta 31.3. saakka 135 €
Hinta 1.4. alkaen 145 €

Leirille voi ilmoittautua myös leirivuorokausimaksulla. Leirivuorokausimaksu oikeuttaa 24 tunnin leireilyyn sisältäen ruokailut, leiriohjelman sekä telttamajoituksen omassa majoitteessa. Leirivuorokausimaksulla voi osallistua vain samoajat ja sitä vanhemmat.
Hinta 31.3. saakka 45 €
Hinta 1.4. alkaen 50 €

Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee tämän huoltaja omilla huoltajatunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Projektitoimisto varmistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen luvan osallistumiseen.

Stipendit

Osallistujan on mahdollista hakea stipendiä leiriosallistumisen tueksi taloudellisin perustein. Stipendit myönnetään vain ensimmäisessä ilmoittautumisaallossa ilmoittautuneille (2.3.-31.3.). Partiolaiset tekevät stipendihakemuksen Kuksassa leiriilmoittautumisen yhteydessä ja ei-partiolaiset nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee leiriorganisaatiosta erillään toimiva stipendiryhmä. Osallistuja antaa suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä.

Stipendejä voi hakea kahdessa eri kategoriassa, joita ovat: 100% ja 50%. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Mikäli osallistuja ei saa hakemaansa stipendiä eikä siksi voi osallistua leirille, hänen tulee perua osallistumisensa 2 viikon sisään stipendipäätöksen saamisesta.

Stipendi haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumislomake täytetään normaalisti Kuksassa. Lomakkeen alaosasta löytyy nappula ”ilmoittaudu ja hae stipendiä” sekä ”ilmoittaudu”. Valitaan nappi, josta pääsee hakemaan stipendiä.

Väiski 2021 Ilmoittautumis ja peruutusehdot

Väiskin säännöt

Henkilötietojen käsittely Väiskillä