Avoimet pestit – tehdään Väiski yhdessä

Etsimme nyt tekijöitä kesän 2020 parhaalle leirille!

Tälle sivulle päivitetään pestihaussa olevia pestejä. Jos sinua kiinnostaa joku tehtävä mitä ei ole listattu, ota rohkeasti yhteyttä leirin johtoon tai täytä avoin pestihakemus, jonka löydät sivun lopusta.

 

Samoajien pestit

Samoajat suorittavat Väiskin aikana pestinsä päiväpesteissä. Haluamme, että samoajat löytävät useammassa pestissä leirin eri osa-alueilla toimiessaan  tekemisen hauskuuden ja oppivat itsestään sekä leiriarjen pyörittämisestä jotain uutta!

Lisää tietoa päiväpesteistä tulee lähempänä leiriä.

 


Pestitiimiin tekijäksi

Oletko innokas ideoija, joka haluaa päästä vaikuttamaan siihen, että leirin apukäsiä hyödynnetään tehokkaasti? Väiskille kehitetään päiväpestijärjestelmä, jonka kohderyhmä on erityisesti leirin samoajat ja tarpojat.

Pestitiimissä pääset ideoimaan ja suunnittelemaan päiväpestijärjestelmän toteutusta käytännössä, jalkauttamaan järjestelmää esimerkiksi perehdyttämällä eri osa-alueiden tekijöitä sekä pyörittämään järjestelmää leirin aikana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pestipäällikkö Anna Syrjäseen: anna.syrjanen(a)partio.fi

 


Muonitus etsii tekijöitä

Väiskin muonitus on uusi huolto! Haluatko päästä mahdollistamaan leirin tärkeintä ydinhommaa? Haluatko tulla luomaan aivan uudenlaista leirimuonituskonseptia?

Väiskin muonituksen ydinteemoja ovat ilmastokestävä ravinto, elämyksellinen ruokailukokemus ja ruuan kasvattavuus myös henkisessä mielessä. Lisäksi meille on tärkeää toimiva ja riittävä resursointi, joka takaa kaikkien tekijöiden viihtymisen.

Keittiömestariksi? Väiskin ruoka on tehty perinteisesti itse ja niin myös tällä kertaa. Keittiöitä on neljä kappaletta ja kullekin etsitään keittiömestaria, -mestariparia tai –mestariporukkaa. Mestarit saavat yhteisten tavoitteiden raameissa luoda juuri näköisensä keittiön ruokalistaa ja teemaa myöten.  

Dieettitaiteilijaksi? Gluteeniton, maidoton, kalaton, pähkinätön, soijaton, munaton, muttei kuitenkaan mauton! Ovatko erikoisruokavaliot erikoisalaasi tai haluatko lisää haastetta ruuanlaittoon? Dieettitaiteilijana saat luoda ihastuneita henkäyksiä tuottavan allergiabuffetin. 

Varastokeisariksi tai hankintaloordiksi? 2000 hengen leirillä ruokaa tarvitaan paljon, joka tarkoittaa myös reipasta varastopuuhailua ja tukkutetristä. Olisitko sinä juuri sopiva varastokeisari tai hankintaloordi? 

Eettisyysekspertiksi? Jotta takaamme ruuan ja koko tekoprosessin eettisyyden ja ekologisuuden, tarvitaan mukaan asiantuntija, joka suunnittelee ja ohjaa muonitusprosessia osana muonituksen johtotiimiä. Oletko sinä etsimämme eettisyysekspertti? 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä muonituspäällikkö Mimi Rantaseen: mimi.rantanen(a)partio.fi

 


Reissuun tekijäksi

Reissu on tiivistettynä kaksi yötä kestävä haikkikokemus, jossa seikkaillaan leirialueen ulkopuolella kaupunkioloissakin. Reissu-tiimi tarjoaa loistavan treenialustan kumppanuuksien etsimiseen ja sopimiseen sekä suuruudenhullujen ideoiden toteuttamiseen! Suunnitellaan me pari perusrastiakin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kysy lisää! Reissu-päälliköt Hansu ja Lotta:
hannamari.haikonen(a)partio.fi, lotta.konttas(a)partio.fi

 


Ohjelmablokkiin tekijäksi

Globaali-, ympäristö- ja vesiblokki kaipaa innovatiivisia, innokkaita ja ilmiömäisiä tekijöitä! Tehdään huikea, hauska ja opettava ohjelmakokonaisuus, joka huumaa pään. Innostetaan ihmiset ratkaisemaan maailman haasteet yhdessä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai kysy lisää blokkipäällikkö Ellalta: ella.hako(a)partio.fi

 


Yhteisohjelmiin tekijäksi

Väiskin yhteisohjelmat kaipaa innostuneita tyyppejä bändihommiin. Luvassa luovaa yhdessä tekemistä, tiivis tekijäporukka, huipputyyppejä, huisin hauska pesti ja toivottavasti jotain sulle uutta, opettavaista ja kokemuksellista.

Leiribändiin? Onko sulla kokemusta bändissä soittamisesta? Tai ehkä kokemusta ei oo, mutta intoa riittää ja soittelu sujuu? Bändin jäsenet pääsevät mukaan suunnittelemaan yhteisohjelmia alusta asti. Pesti on siis vastuullinen ja vaatii aikaa ja sitoutumista treenaamiseen, mutta toisaalta antaa loistavan mahdollisuuden toteuttaa itseään ja päästä vaikuttamaan koko leirin yhteisiin hetkiin.

Kiinnostuitko? Laita viestiä yhteisohjelmapäällikkö Ellalle: ella.jokela(a)partio.fi

 


Johtajaohjelman tekijäksi

Urheiluhulluksi? Pääset toteuttamaan leirin kuntosalin ja oman visiosi mukaan muuta liikunnalista ohjelmaa. Lisäksi vastaat johtajakahvilan spa-osiosta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä johtajaohjelmapäälliköihin Ella Hirvenkariin tai Noona Rautajärveen: ella.hirvenkari(a)partio.fi, noona.rautajarvi(a)partio.fi

Olis parasta päästä tekemään Väiskiä just SUN kanssa!

Avoin pestihakemus
Lomakkeelle jättämäsi tiedot tallennetaan Väiskin (Espoon Partiotuki ry) pestihakemusrekisteriin. Rekisteriä vapaaehtoistehtävien täyttämiseen. Tiedot poistetaan leirin päätyttyä.