Koronaviruksen vaikutukset Väiskiin

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Partion maailmanjärjestö WOSM on antanut vahvan suosituksen asettaa terveys ja turvallisuus etusijalle kaikessa partiotoiminnassa.

Tällä hetkellä Väiskin suunnitelmat etenevät normaalisti ja leiri ollaan edelleen järjestämässä. Uskomme, että tilanne selkiytyy seuraavien viikkojen aikana. Seuraamme tiiviisti THL:n ohjeistuksia ja reagoimme niihin asianmukaisesti. 

Olemme päättäneet, että leiriä ei laskuteta alkuperäisen suunnitelman mukaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä, vaan aikaisintaan huhtikuun puolivälissä. Partiovakuutus kattaa kulut normaalisti, mikäli osallistuja joutuu perumaan oman osallistumisensa leirille koronan vuoksi ja osoittaa sairaustodistuksen tästä.

Voit lukea Suomen Partiolaisten tiedotteen koronaviruksesta täältä: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Mikäli teillä herää kysymyksiä aiheeseen liittyen, voitte olla yhteydessä Väiskin projektipäällikköön elsa.hanninen@partio.fi