Avoin pesti: Osallistujajohtaja

Espoon Partiotuki ry:n Väiski-leiri siirtyy kesälle 2021 koronavirustilanteen johdosta. Leiritoimikuntaan haetaan uutta osallistujajohtajaa. Leirin johto ja muu leiritoimikunta ovat jatkamassa pesteissään leirin parissa. 

Espoon ja Kauniaisten partiolaiset odottavat Väiskiä 2021 innolla, ja osallistujajohtajana pääset näköalapaikalle leirin tekemiseen: leiritoimikunnassa pääset vaikuttamaan leirikokonaisuuteen, ja oman osa-alueesi parissa pääset hiomaan leiriläisten arkea toimivaksi ja ikimuistoiseksi. Projekti on siirtämisen myötä uudenlaisessa tilanteessa, joten urautumista vanhojen kaavojen kangistamaksi ei tarvitse pelätä. Lisäksi pääset osaksi tiivistä leiritoimikuntaa, joka tarttuu ongelmiin can do –asenteella, tarjoaa vertaistukea ja pitää hauskaa myös kokousten ulkopuolella. 

 Mitä pesti sisältää 

Väiskin leiritoimikunnassa on kaksi osallistujajohtajaa, jotka johtavat yhdessä osa-aluetta, johon kuuluvat alaleirit, viestintä, vierailupäivä sekä kahvilat (yhteensä 6 päällikköä)Osallistujajohtajana tulet yhdessä pestiparin eli toisen osallistujajohtajan Risto Ilomäen kanssa johtamaan osallistujatoimintojen suunnittelua ennen leiriä sekä toteutusta leirillä 

Lisäksi toimit osana leiritoimikuntaa, joka johtaa leiriprojektia kokonaisuutena.  

Pesti alkaa loppusyksyllä 2020 ja jatkuu syksyyn 2021 asti, kun leirin loppuraportti on saatu valmiiksi.  

Mitä pesti vaatii hakijalta 

Odotamme osallistujajohtajalta aktiivista otetta oman osa-alueen johtamisessa sekä näkemystä siitä, miltä leirin tulee näyttää osallistujien ja lippukuntien näkökulmasta. Leiritoimikunnan jäseniltä odotetaan kiinnostusta leiriin kokonaisuutena oman osa-alueen lisäksi. 

Ajankäyttö: Säännöllisiä kokouksia (leiritoimikunnan kokoukset ja päällikkökokoukset) on noin joka toinen viikko, jonka lisäksi aikaa kuluu yleisiin johtamistehtäviin, suunnitteluun, viestintään ja mahdollisiin muihin kokouksiin. 

 Millaista tukea pestattava saa 

Leiritoimikunnan jäsenet saavat leirinjohtajien ja projektityöntekijän tuen, jonka lisäksi mietitään yhdessä pestattavan kanssa, minkälaista muuta tukea tarvitaan (esim. koulutukset, mentorointi). Pesti on paripesti, joten vertaistukea saa myös pestissä jatkavalta osallistujajohtajalta Ristolta. 

Lisätiedot 

Haku pestiin on auki 3.6. asti. Aloitamme haastattelut jo ennen tätä, mutta hakemuksen lähettämisajankohta ei vaikuta mahdollisuuteen tulla valituksi.  

Hae pestiin vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse leirinjohtajille (yhteystiedot alla).Voit kuvailla hakemuksessasi, miksi haluaisit toimia Väiskin 2021 osallistujajohtajana, mikä on näkemyksesi Väiskin osallistujien leirikokemuksen kokonaisuudesta ja miten se näkyy osallistujien leiriarjessa. 

Lisätietoa pestistä antavat leirinjohtajat Ville (ville.vuorenmaa@partio.fi, 050 562 0613‬) ja Petrus (petrus.holm@partio.fi040 417 3435).