Ilmoittautuminen

jälki-ilmoittautuminen väiskille on auennut!

Ilmoittaudu nyt, niin et jää paitsi vuoden makeimmasta leiristä!

Ilmoittautuminen tapahtuu partiorekisteri Kuksassa eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleireille ilmoittautuminen ohjeistetaan keväällä erikseen. Leiri laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa- jäsenrekisterissä. Pääset ilmoittautumaan leirille suoraan alla olevista painikkeista.

 

Partiolainen, ilmoittaudu Väiskille tästä!

Etkö ole vielä partiolainen? Ilmoittaudu tästä!

 

Lataa leirikirje (yli 15-vuotiaat)

Lataa leirikirje (alle 15-vuotiaat)

Leiri-ilmoittautumisen voi tehdä kolmelle ajalle:

Koko leiriksi 29.7.–5.8.2020 (pääsääntöisesti tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset).
Hinta: 190€

Seikkailjoiden leiriajaksi 29.7.–2.8.2020.
Hinta: 140€

Sudenpentujen leiriajaksi 30.7.–2.8.2020.
Hinta: 130€

Leirille voi ilmoittautua myös leirivuorokausimaksulla. Leirivuorokausimaksu oikeuttaa 24 tunnin leireilyyn sisältäen ruokailut, leiriohjelman sekä telttamajoituksen omassa majoitteessa. Leirivuorokausimaksulla voi osallistua vain samoajat ja sitä vanhemmat.
Hinta: 45€

Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee tämän huoltaja omilla huoltajatunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Projektitoimisto varmistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen luvan osallistumiseen.

Mihin ikäkauteen kuulun?

Sudenpennut 7–9-vuotiaat
Seikkailijat 10–12-vuotiaat
Tarpojat 13–14-vuotiaat
Samoajat 15–17-vuotiaat (Vuonna 2002 -syntyneet nuoret, jotka ovat siirtymävaiheessa samoajista vaeltajiksi voivat ilmoittautua Väiskille vaeltajina.)
Vaeltajat 18–22-vuotiaat
Aikuset yli 22-vuotiaat

Ilmoittautumisen muokkaaminen

Ilmoittautumisen muokkaaminen on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen (12.3.) asti. Pääset muokkaamaan tietoja kirjautumalla Kuksaan ja menemällä omassa profiilissa tapahtumat välilehdelle.

Peruutusehdot

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta 12.3.2020 asti. Peruutuksen voi tehdä itse Kuksassa omassa profiilissa Tapahtumat-välilehdellä. Tämän jälkeen laskutetaan ilmoittautumisen mukainen leirimaksu (kts. alta mahdolliset poikkeukset).

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön.

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.5.2020 mennessä.

Leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle on mahdollista 15.6. asti. Leiri ei hyvitä osallistumismaksujen mahdollista erotusta. Jos uuden osallistujan leiri on kalliimpi, niin leiri laskuttaa erotuksen uudelta osallistujalta. Osallistujan on ilmoitettava omalle savunjohtajalle, jos ei ole saanut osallistumistaan siirrettyä toiselle partiolaiselle tai ei muista syistä osallistu leirille, vaan osallistuminen jää käyttämättä. Osallistumismaksua ei tällöin palauteta.

Kesätyöturva ja inttitakuu

Väiskin kesätyö- ja kesälomaturva sekä inttitakuu ovat voimassa 31.5.2020 asti. Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille, joiden kesätyö osuu leirin päälle sekä niille, jotka eivät saa työstään lomaa leirin ajalle. Lisäksi henkilö voi takuun turvin perua 0–9-vuotiaan lapsen/huollettavan sekä mahdollisen puolison osallistumisen. Osallistumisen perumiseen tarvitaan vapaamuotoinen todistus työnantajalta tai kopio palveluksenaloittamismääräyksestä.

Stipendit

Osallistujan on mahdollista hakea stipendiä leiriosallistumisen tueksi. Stipendiä voi hakea koko leiriin tai lyhyihin leireihin. Stipendiä voi hakea ilmoittautumisen yhteydessä vain varsinaisena ilmoittautumisaikana 1.2.-12.3.2020. Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä ei ole mahdollista hakea stipendiä. 

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee leiriorganisaatiosta erillään toimiva stipendiryhmä. Osallistuja antaa suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä. Stipendit myönnetään puhtaasti hakemukseen kirjattujen tietojen perusteella, eikä siihen laiteta mukaan liitteitä.

Stipendiä voi hakea 100 % tai 50 % osallistumismaksusta. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa.

Laskutus- ja maksuehdot

Leiri laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Lasku lähetetään suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määrittelemällään tavalla. Ei-partiolainen voi valita sähköpostilaskun ja paperilaskun väliltä. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskulla on huomioitu automaattisesti mahdollinen stipendi ja/tai lippukunnan myöntää tuki.

Maksettu osallistumismaksu on edellytys leirialueelle pääsyyn. Maksettuja leirimaksuja ei palauteta, paitsi peruutusehdoissa mainituissa tapauksissa.

Henkilökohtainen avustaja leirillä

Jos haluat ilmoittaa henkilökohtaisen avustajan mukaan Väiskille, olethan yhteydessä leirin esteettömyysyhdyshenkilöön (tuuli.piiroinen@partio.fi).

Osallistujan henkilökohtaisen avustajan on mahdollista tulla Väiskille avustettavansa kanssa. Avustajien ilmoittautumisessa sovelletaan samoja ehtoja ja käytäntöjä kuin muidenkin leirille osallistuvien suhteen. Avustajan osallistumismaksu on 50% normaalista hinnasta.

Avustajaa tarvitsevan on mahdollisuus peruuttaa osallistumisensa 31.5. asti, jos kunta ei esimerkiksi myönnä avustajaa ja leirille ilmoittautunut ei voi tästä syystä osallistua.

Lataa osallistumis- ja peruutusehdot

Kirjautuminen Kuksaan ja PartioID
PartioID ei toimi

PartioID tunnus, jolla kirjaudutaan kuksaan ja ilmoittaudutaan tapahtumiin. Jokaisella jäsenellä ja huoltajalla on oma PartioId. Ohjeita rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen löydät Suomen Partiolaisten nettisivuilta.
Jos ongelma ei näillä ohjeilla ratkea, ota yhteyttä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Jos sekään ei auta, kuksatuki@partio.fi auttaa.

En ole maksanut SP:n jäsenmaksua muutamaan vuoteen enkä siten pysty luomaan PartioID:tä

Ota yhteyttä sen lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan, jossa olet ollut (ja haluat olla) jäsenenä. 

Minulla ei ole huoltajanumeroa, miten saan PartioID:n?

Ota yhteys osallistujan lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.

Huoltaja ilmoitti vahingossa itsensä Väiskille

Ota yhteyttä osallistujan lippukunnan lippukunnanjohtajaan tai jäsenrekisterinhoitajaan.

Huollettavan tietoja ei voi valita lomakkeen yläkulmasta

Huoltajuussuhdetta ei ole merkitty. Ota yhteyttä osallistujan lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.