Leiriläiselle

Väiskiä ei ole ilman leiriläisiä. Espoon Partiotuen leirille odotetaan saapuvan yli 2000 leiriläistä, joista yksi voit olla sinä! Espoolaisten ja kauniaislaisten partiolaisten lisäksi leirille ovat tervetulleita partiolaiset muualta Suomesta ja ulkomailta sekä ei-vielä-partiolaiset.

Väiski pähkinänkuoressa

Väiski on suurleiri, joka tarkoittaa sen järjestäjänä olevan Espoon Partiotuki. Espoon Partiotuki yhdistää kaikkia espoolaisia ja kauniaislaisia lippukuntia. Väiski on isompi kuin esimerkiksi lippukuntaleiri, mikä tekee leiristä upean kokemuksen.

Väiskillä ohjelma ja leiritoiminta on suurempaa ja laajempaa kuin lippukuntaleirillä: toimintaa järjestetään kaikille ikäkausille ja vapaa-ajan viettämiseen on useita mahdollisuuksia. Lisäksi Väiski on loistava tilaisuus saada uusia kavereita muista lippukunnista.

Väiski järjestetään 29.7.-5.8.2020. Sudenpentujen leiri on 30.7.-2.8., seikkailijoiden leiri on 29.-2.8. Leiriä edeltää rakennusleiri (24.-28.7.) ja leiri päättyy purkuleiriin (6.-10.8.).

Valmistautuminen leiriin

Väiskiä varten voit alkaa valmistautumaan jo nyt! Leirin etenemistä voit seurata somessa Instagramissa @vaiskiept ja Facebookissa. Lisätietoja ja vinkkejä valmistautumiseen päivitetään myöhemmin.

Pestit leirillä

Väiskin pestejä haetaan jo nyt!

Olispa jo kesä, kärpäset ja Väiski! Odottavan aika ennen leiriä ei ehkä tunnu niin pitkältä, jos leirille pääsee ottamaan varaslähdön hyppäämällä mukaan leirin suunnitteluun jo nyt. Tutustu pestitarjontaan ja jätä hakemuksesi.