Perheleiri Väinölä

Kenelle

Perheleirissä majoittuvat aikuiset pienten lastensa kanssa. Perheleiri on tarkoitettu myös aikuisille, joiden lapset majoittuvat muualla leirissä leiriläisinä tai joiden on muusta syystä luontevaa majoittua perheleirissä. Perheleiriläiset nukkuvat itse leirille tuomissaan teltoissa. Aikuiset lapsineen voivat majoittua myös lippukunnan savussa, tällöin asia on sovittava erikseen lippukunnan kanssa.

Pestit

Vähintään toisella leiriperheen aikuisella on leiripesti ja toinen aikuisista huolehtii lapsista. Leiriperheen voi muodostaa myös kaksi kaverusta lapsineen. Leiripesteistä voi lukea lisää https://väiski.fi/tekijaksi/

Ohjelma

Perheleiriläiset pääsevät kiertämään leiriohjelmissa oman Metsola-alaleirin mukana. Muuten perheleirin ohjelma on itseohjautuvaa ja perheleiriläisten aktiivisuudesta riippuvaista. Väiskin perheleiri ei tarjoa lastenhoitoa, vaan lapsista huolehtivat omat vanhemmat, ystävät ja yhteisöllisesti tottakai muutkin aikuiset. Lisätietoa perheleiristä ja vinkkejä valmistautumiseen tulee ilmoittautuneille.