Hae Väiskin päälliköksi

Etsimme nyt päälliköitä kesän 2020 parhaalle leirille. Leiriprojektissa päälliköt muodostavat leirin tekemisen ydinjoukon ja pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan, miltä Väiski 2020 tuntuu ja maistuu. Väiskillä kaikki päälliköt tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä ja tapaavat toisiaan usein.

Etsimme nyt noin 30 henkilöä erilaisiin päällikköpesteihin – hae rohkeasti mukaan! Hakulomake tämän sivun lopussa.

Avoimet päällikköpestit löytyvät täältä. Lisäksi täältä löydät perustietoa leiristä.

Mitä päällikköpesti Väiskillä tarkoittaa?

Jokaisen päällikön vastuisiin sisältyy:

 • Vastata oman osa-alueen mukaisista vastuista (eritelty täällä)
 • Osallistua leirin päällikkökokouksiin, muihin kokouksiin ja seminaareihin. Päällikkökokouksia järjestetään kerran kuussa, viikonloppuseminaareja 1 syksyllä ja 1 keväällä, lisäksi 1-2 päiväseminaaria projektin aikana. (Päällikkökokoukset sisältävät myös oman osa-alueen sisäiset kokoukset, eli niitä ei ole säännööllisesti erikseen.)
 • Suurin osa päällikköpesteistä on esimiestehtäviä, ja päälliköiden tulee huolehtia omien alaisten riittävästä pestaamisesta ja laadukkaasta henkilöjohtamisesta
 • Päälliköiden tulee sitoutua leirin tavoitteisiin ja yhdessä sovittuihin toimintatapoihin sekä toimia niiden mukaan. (Leirin tavoitteet julkaistaan näillä sivuilla viimeistään 26.4.2019.)
 • Vastata oman osa-alueen suunnitelmista, budjetoinnista sekä taloudenseurannasta.
 • Lähtökohtaisesti kaikki pestit alkavat elokuussa 2019, ellei pestikuvauksessa toisin ole mainittu. Pestaus saattaa siis tapahtua jo keväällä, mutta varsinainen tekeminen alkaa vasta kesän jälkeen.

Vastuiden lisäksi päälliköillä on myös oikeuksia. Tässä leiritoimikunnan lupaukset jokaiselle päällikköpestiin lähtevälle:

 • Jokainen päällikkö pestataan laadukkaasti. Heitä johdetaan innostavasti ja asiallisesti.
 • Jokainen päällikkö pääsee vaikuttamaan leirin suuriin linjoihin päällikkökokouksissa. Samalla he saavat ajankohtaista tietoa projektin etenemisestä.
 • Väiskillä ei ole turhaa byrokratiaa eikä Yammeria, vaan rentoa tekemisen meininkiä pilke silmäkulmassa. 
 • Vapaaehtoistyön lisäksi jokainen päällikkö saa uusia kavereita sekä mahdollisuuden vapaamuotoisempaan hauskanpitoon.
 • Ennen kaikkea: jokainen päällikkö pääsee mahdollistamaan kesän 2020 parhaan leirin 2200 iloiselle partiolaiselle.

Hakuprosessi

Kaikkiin pesteihin haetaan täyttämällä lomake, joka löytyy tämän sivun lopusta. Avointa hakuaikaa on 30.4.2019 saakka, jonka jälkeen pestejä aletaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähtökohtaisesti jokaiseen pestiin haetaan yhtä ihmistä, ellei toisin ole mainittu. Jokaiseen tehtävään voi kuitenkin hakea myös parina.

Täältä löydät kaikki avoimet päällikköpestit.

Lisätietoja hakemisesta leirinjohtajilta tai leiritoimikunnalta.

Hakemus päällikkötehtäviin